Torsdag är det och imorgon åker vi, jag, maken och yngste sonen, till Helsingborg där vi skall tillbringa helgen med ett förbundsråd.
För er som inte vet det så sitter jag sedan 2007 i förbundsstyrelsen för Riksförbundet Goodgame.

Jag är även initiativtagaren och uppstartaren av vår förening Crossroad Gamers, som är en förening under Goodgame. Vi sysslar med spel och spelande ungdomar, håller spelevents på bibliotek och på andra platser där vi är önskvärda.

Goodgame är ett förbund som är en konsument- och intresse organisation som vill stärka ungdomarnas roll i spelvärlden och i samhället. Spel är enormt dyrt att köpa så vi vill att momsen skall sänkas på dessa produkter och att det skall kulturförklaras.

Så, det var kort om det. Idag gör vi alltså klart för att kunna åka imorgon och det är en hel del att plocka med innan avresan. Alla papper skall med, kläder och namnlappar till besökarna. Idag valde sonen som har sportlov att följa med mig till kontoret en stund så att allt blir klart och han kommer ut en stund. KUL!!!

Jag har haft så mycket i skallen den sista tiden att jag verkligen behöver koppla av det mesta en stund. Så att få hans hjälp att se på saken med fräscha ögon är guld värt. Då kan han hjälpa mig genom att påpeka om jag missat eller glömt något.

Skall bli så kul att träffa alla ungdomar och föreningar igen. Eftersom vi är rikstäckande så blir det många gånger så att vissa, de flesta faktiskt, träffar man bara 1 gång om året och det är till förbundsrådet.

Igår skaffade jag en domän till föreningen som jag sedan kommer att redirecta till mitt webbhotell. På så sätt blir det billigt för föreningen och vi kan till sist få till en medlemslista som blir korrekt och aktuell. Lovely!!!

Nu skall jag se till att allt är med och som det skall vara så packar vi oss hemåt för de sista förberedelserna såsom våra kläder och hygien artiklar. Sedan väntar vi in maken och åker iväg.

Jag fyller år på söndag men kan inte fira eftersom vi är på väg hem från Helsingborg då och väl hemma är jag väl totalt utpumpad kan jag tro. Jag fyller ju inte jämnt i alla fall utan blir “bara” 44 år.

Stay tuned… 🙂