Ledsen över den bristfälliga uppdateringen, verkligen!

Nu kommer dock ett nytt inlägg så blir det fart här igen.
Det är måndag den 25/7-2011 när jag skriver detta och det har hänt MASSOR sedan sist.
Jag är kvar på biblioteket i Vara och är uppe i 5,5 tim/dag men nu känns det allt i lederna. Jag har fått lov att ta 1 veckas semester så det är min första semesterdag idag och det känns skönt, fjuttigt men skönt.

Jag stormtrivs på biblioteket och har lärt mig ofantligt mycket på denna tiden. Jag är lite rådvill då jag vet att det inte leder någonvart men jag gör det bästa av situationen… som jag alltid gör! Jag har ansvar för morgonrutinen 2 dagar/vecka och har ibland hoppat in och öppnat när någon varit sjuk. Jag har stängt biblioteket (tisdagkvällar) så jag vet hur den biten skall gå till också :)) Att skriva ett lånekort är inga problem, inte heller sälja presentkort till konserthuset.. ja listan kan göras hur lång som helst men det skulle bara vara trist att läsa. Man kan summera det med att jag vet och kan göra det mesta på bygget nu.

I dag är Owe inne på sin sista semestervecka och den har han inlett med att skrota en massa bilar som vi haft ståendes här i evinnerlig tid, S K Ö N T!!!!
I skrivande stund har 2 åkt, 1 är snart på kärran och en skall köras vid sidan av. Då återstår 3 bilar varav 1 skall till Alingsås och lämnas endast, 1 väntar vi på pappren för och den sista måste lyftas på med hjälp av trucken som grannen har. Den sistnämnda måste vi bara släppa växellådan på så den inte följer med eftersom den behövs till min senator. Sedan är det klart och det ser genast trevligare ut på gården. smiley

Förhoppningen är att vi skall kunna få ihop tillräckligt med pengar för att kunna köpa en liten bättre beg. bil att ha medan vi lagar upp omegan. Ett plus är om det även räcker till 1 (en) dag på Chappen också. men det är väl önsketänk kan jag tro.

Jag har haft en tuff vår som resulterat i att jag brutit med delar av min släkt, man kan ju tyvärr inte välja sådan och efter hur allt avlöpte visade det sig vart man hade vissa av dessa och då valde jag att inte ta mer skit, att inte må så dåligt som jag gjort utan helt sonika nöp kontakten med dessa. Jag orkar inte gå in på mer om det nu men kanske att jag orkar längre fram i tiden. Jag kan bara nämna att jag inte har en mor eller vissa systrar längre. Att ständigt bli “pissad” på när deras galoscher inte passar är inget jag tänker ta mer… aldrig mer!!!!

Falskhet och lögner är inget som jag tycker om, tvärtom det är något jag skulle vilja kunna utrota från världen överlag men eftersom jag inte kan några magiska tricks så valde jag att stänga ute dessa negativa energier från min närhet så att jag istället orkar att ta mig igenom min utförsäkring och mitt liv med förståndet i behåll.

Jag har fått beskedet att jag skall bli farmor igen.. Wiiiiie. Visst är det härligt smiley

Nu skall jag avbryta detta inlägg för att återkomma vid ett senare tillfälle.

Tills nästa gång…. Tjoflöjt!!