Jag fick till sist en plats för arbetsträning och det sker på biblioteket i Vara och i Vedum. Jag fick ju först ett nekande besked där jag informerades om att det inte var att tänka på att få plats att vara där men en halv till en vecka senare så ringde de faktiskt upp och erbjöd mig att få vara där. Jag trivs som fisken i vattnet verkligen och bara önskade att det kunde leda till något men jag vet ju att det inte kommer att ske.

Vad jag inte begriper är hur AF och F-kassan tänker sig min framtid när de inte tänker erbjuda mig någon omskolning. Jag menar… jag är skadad och har mina problem med kroppen men samtidigt får man foten från försäkringskassan och kastas ut i träning för att se vad jag klarar… (undermeningen är ju trots allt utförsäkring) men sedan hjälper de inte till med omskolning. Jag har ju inte bett om detta… Hur bär man sig åt nu då?!

Nåja… det är en karamell att suga på det!

I lördags var det äntligen dags för Goodgames förbundsråd och det höll här.. i lilla Vara. Vår förening, Crossroad Gamers, var värdar för det och det var minsann lyckat smiley

Underbart på alla sätt. Vi fick lite utrustning att ha här nere eftersom vi inte hade någon att tala om. Så nästa event vi kommer att köra på biblioteken eller annat ställe kommer att presentera en hel del nyheter. Skall bli så roligt att kunna förändra lite på utbudet.

Jag ligger även i på projektfronten. Försöker få till något fungerande för lilla Vara med närliggande orter så att ungdomar har lite mer att välja på, eller om sanningen skall fram, något annat än fotboll att välja på. Här finns inte så mycket för ungdomar att göra och det tänker vi försöka ändra på på något sätt.

Stay tuned… smiley