Ja nu har jag äntligen börjat arbetsträna. Jag fick plats på biblioteket till min stora glädje och jag kan redan säga att jag stortrivs. Att lära sig de olika delarna som det faktiskt består av är högintressant. Allt ställs i ett system som kallas SAB systemet och det består av olika bokstavskombinationer som inte är logiska men spännande och utmanande att lära sig. Att läsra sig att registrera återlämnade böcker var även det lika kul och spännande. Lite olika system även där och det beror på om böckerna är reserverade, skall till annat bibliotek osv. Än så länge har jag hängt med med bravur smiley och eftersom jag är såpass snabblärd så är handledaren naturligtvis mäkta imponerad och det gör mig stolt och glad. Om jag nu håller kroppsligen så är nog detta vad jag vill göra efter omskolning.

We´ll se…