Hallojsan..!

Idag är känslan från igår spårlöst försvunnen och jag känner mig fjäderlätt igen 🙂 De ringde från Biblo och meddelade att jag fått en plats hos dom för arbetsträning 🙂 Wunderbar!! Det kunde inte kännas bättre just nu. Imorgon skall jag träffa henne och planera upp ett schema och prata om sysslor etc. Så skall jag om en liten stunding ringa min handläggare på arbetsförmedlingen igen.

Jag ringde i morse eftersom vi avtalat att jag skulle ringa och stämma av hur det går. Då lämnade jag ett tråkigt besked om att det inte gick så bra att hitta plats men nu är det ju annat ljud i skällan vilket är underbart. Detta betyder att jag kommer att kämpa ett tag framöver för att se mina begränsningar och mina förutsättningar.

Jag hoppas verkligen att detta kommer bli ett lyft i vardagen och att det kan ge något för min egen skull. Jag älskar ju verkligen bibliotek och böcker och ungdomar så att det kan ju bara vara positivt. Att jag sedan även har samarbete med biblo på sport och höstlov för vår spelförening bådar ju inte illa det heller. Jag behöver ju inte “ta ledigt” för att genomföra eventen precis 😉

Jag uppdaterar ikväll sedan…

See ya!!

Uppdatering:

Ringde upp handläggaren igen och berättade den goda nyheten. Han tyckte det lät toppen men påpekade också att jag inte kan starta förrän alla papper var/är skrivna eftersom det inte finns någon gällande försäkring på mig annars. Det är ju förståeligt och accepterat fullt ut.

Imorgon bitti kl 09.00 skall jag träffa henne på biblo för att tala igenom sysslor, begränsningar och schema. Då skall jag också meddela att jag inte får börja förrän den 31/1 när alla papper är klara och försäkring är gällande. Hur som haver så är jag så glad att något går åt ett vettigt håll mitt i all misär.

Min förkylning ligger fortfarande i dvala med vissa påminnelser om att den inte har för avsikt att lämna mig ifred ännu. Jag känner mig febrig varannan timme ungefär och på nätterna fryser jag så jag huttrar och det inträffar bara när jag har feber. Det finns ju den lilla chansen att det beror på min inflammerade tå men den skall botas den 27/1 så snart är den ett minne blott, Skönt!

Jag stängde av brännaren förut och eldade på med ved för jag tänkte mig en go och härlig dusch utan att slösa på oljan. Sagt och gjort och det var ljuvligt!! Efter duschen så torkade jag håret hjälpligt och lät det lufta en halvtimma timma och sedan gjorde jag en Björk… Ja jag satte upp håret i flera knoddar och låter dessa sitta tills håret torkat så jag får lite lockar… vad gör man inte för att få lite fall i det annars så raka och tråkiga håret?!

Jag kanske ser ut som en marsian imorgon på mötet.. men det är en smäll jag får ta 🙂

Nu skall det nattas och sovas gott för imorgon är en ny dag med mycket spännande saker.. mötet på biblo och så kommer min älskling hem från veckans slit på våra och norges vägar!!

Tills nästa gång…