Idag har vi handlat, tankat och softat. Vid handlingen lyckades maken få upp bakluckan, som efter en smitare som backat in i vår bil inte gått att öppna på villkors vis. Nu fick han i alla fall upp den och man blev glad åt det.

Igår firade vi J som tog sin högskole examen/student som sjuksköterska och det var riktigt roligt att se henne så glad.

Efter inhandling av mat, lotter och nyttigheter för veckan så tankade vi upp bilen eftersom den kommer att behövas i kommande vecka då jag skall försöka få till en arbetsträningsplats någonstans. Den platsen bör inte ligga för långt bort eftersom man måste ha bensin till det. Visserligen påstår AF och F-Kassa att man får ersättning men jag har väntat på ersättning sedan förra omgångens arbetsträning för 2-3 år sedan och inte sett röken av dessa ännu. Då försvinner “lägligt” alla inskickade papper… :S

M har idag loggat in och gjort sin utskrift på ansökningen till gymnasiet till hösten och jag hoppas verkligen att han kommer in på sitt förstahandsval direkt. Håller alla tummar jag har för det!!

Tanken med denna blog är att jag på sikt skall kunna publicera den på min site men nu är allt liksom i ett vakum med alla inställningar för cms etc och jag inväntar alla tänkbara uppgifter från supporten så till dess blir det “bara” mina tankar som kommer att finnas till och då “bara” för mig.

Just nu lyssnar jag på makens snarkningar i soffan, framför TV´n och väntar på att M skall hjälpa mig med slutet på en bana på Super Mario DS som jag kört tvärnit på.

Imorgon blir det till att byta de övriga 5 tändstiften på bilen och lägga upp en strategi på vilka jag skall kontakta för en arbetsträning. På onsdag/torsdag skall jag återknyta till AF för uppföljning och info om hur det går i sökandet.

Hoppas bara på att, OM det skulle funka, de hjälper mig med omskolning så att jag kan börja på ny kula igen… den som lever får se säger dom ju.

Tills nästa gång…