Då har jag äntligen lyckats få till en egan blog på min privata domän i stället för alla dessa gratisbloggar hit och dit. Det är skönt att själv få och kunna bestämma vilekn reklam som syns och OM jag överhuvudtaget VILL ha reklam.

Bilden på bloggen, toppbilden, är min egen föreställande mina hundar och jag talar om direkt här att alla bilder, oavsett om dom läggs in i bloggen eller om dom är på toppen, är mina privata egna bilder och här gäller alltså lagen om upphovsrätt.

Kopierar du någonting, text eller bild, kan du räkna med efterföljder. Dessa ord får bli introt till denna nya blog som jag hoppas skall uppskattas.. om inte annat så är det för min egen skull.

———-

Uppdatering:

Då har man fått sin bil tillbaka, varit på AF i Lidköping och till sist hämtat M från skolan. Det är så skönt och framförallt befriande att ha sin bil igen. För er som inte vet har den varit på lagning fram och tillbaka sedan långt före Jul och till sist bytte vi verkstad som direkt identifierade problemet till ett st. tändstift som dött och en glappkontakt till tändspolen. Jag lämnade bilen till de sistnämnda på tisdag förmiddag och på tisdag kväll ringer dom och meddelar att bilen är klar. Verkstaden innan skyllde på mekaniska fel som dom krävde att VI skulle kontakta Opel för… Jisses säger jag bara.

Sedan försvinner vår bok med alla papper på bilen frn den första verkstaden och de påstår att denna bok aldrig plockats ur bilen.. Hmmm… aj då.. har hustomtarna tagit den då kanske?! Tror inte det. Där i ligger pappren på bilen, bilstereon, chippet som sitter i motorn samt alla service händelser genom åren. Fan vad arg jag blir på sånt slarv. Visst, man kan slarva bort något men då står man väl för det. I alla fall resonerar jag så.